De fleste personer i Danmark vil påstå at de døjer med uren hud. Har du også problemer med hudorme?
Er det blevet så slemt at det er et dagligt problem? Så er det måske på tide at få gjort noget ved det. Nu skal vi nemlig til at høre en hel del mere om black mask ansigtsmasker.
Lad os ikke udskyde det længere og gå til det du er her for.

Benyt den populære black mask efter indlægssedlen med denne proces

Det er essentielt at man gør brug af den rigtige proces for at få mest ud af masken.
Følg trinnene herunder, så får du fuld effekt.

1. Klargøring inden

Få fordelen ved at få varmet ansigtet godt op med varmt vand. Det er på ingen måde nødvendigt, men det er dog en fordel, da du får åbnet porerne i ansigtet – som vil gøre at din black mask får størst mulighed for at virke.

2. Rens huden i ansigtet

En black mask får den bedste virkning på ren hud. Gør brug af en anti-bakteriel sæbe – ala en ansigtsvask eller lignende.

3. Påfør masken

Tag masken på i et jævnt og tyndt lag. Det må ikke være for tyndt da du skal kunne tage black masken af igen.
Du må ikke ramme for tæt på områderne omkring øjnene og læberne. Huden her vil være for tynd, at en peel off maske som den her kan ende med at hive det øverste lag hud af – og det bør man gerne helst undgå helt.

4. Giv din maske tid til at arbejde

Giv din maske god tid til at arbejde. Læs beskrivelsen af produktet før du går i gang hvor der står præcist hvor mange minutter. Som oftest er det mellem 10-20 minutter. Det er forskelligt fra type til type, men du vil mærke når ansigtsmasken indtørrer.

5.Tag din maske af

På det tidspunkt hvor din black mask bliver tør, så skal du hive den af. Husk du ikke må vaske den af, da det er her i dette trin at du får alle hudorme osv. ud af huden.

6. Kom af med resterne af masken

Du vil ende med at have rester af masken siddende tilbage i ansigtet, og disse kan du komme af med ved hjælp af en ansigtsklud og varmt vand.

7. Giv din hud fugt og tid

Gør kun brug af ansigtsmasken max 2 gange om ugen. mange black masks udtørrer huden en del, så giv din hud tid og en lækker ansigtscreme efterfølgende.