Endelig blev det tid til at det nyeste beauty website slog dørerne op i det danske land. Navnet på butikken får du om lidt – men vi skal først lige se på hvad det lige er der gør denne side mere interessant, hvis man sammenligner med de andre sider der eksisterer online.

Hvad gør det her beauty site skulle være anderledes end de andre?

Svaret er ganske enkelt: Frem for at det er nødvendigt at kigge på alle de mange sider kan man slippe af sted med blot at kigge på MnsBeauty.dk – for her bliver alt nemlig samlet, så du kun skal kigge et sted, og stadig kan få alt med på én gang.

Men hvordan kan det fungere?

MnsBeauty.dk har været så snedige at samle alle varer fra de helt store skønhedssites, blandt andet Billigvoks, Made4Men, NiceHair samt mange flere. Det gør at du kan spare tid, og har muligheden for at finde alt som du står og skal bruge et sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige websites.

Kan man så købe direkte gennem MnsBeauty.dk?

Dog ikke, for det er stadig beauty siderne som står bag den del. Det smarte som MnsBeauty.dk i stedet gør er, at få samlet alle de her helt ekstremt mange stykker tøj og beauty, så du på samme sted kan se alle beauty og skønhedsvarer. Det eneste du skal er blot at klikke på billederne eller knapperne, og så vil du blive videresendt direkte hen til varen hos Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg høre mere om det her fænomenale skønhedssite?

Godt du spørger – for MnsBeauty.dk er nemlig også virkelig aktive på sociale media som fx Google+, Facebook og Pinterest. Du finder dem ved blot at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis man gerne vil komme i kontakt med skaberne af siden – hvordan gør man så det?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på sitet, komme med ris og ros eller lignende, så skal du bare bevæge dig over til deres kontakt-side. Her kan du sende en e-mail direkte til de som har lavet siden.

Lad os endelig høre alle jeres kommentarer i felterne herunder!